luni, august 27, 2007

Adevarata dragoste


Stau in toiul noptii, si ma gandesc la tine ... Cu ochii inchisi, cu trupul amortit, cu mintea-mi adormita deja ... stau, si ma gandesc la tine. Cu coatele pe pervazul rece al ferestrei, cu becul inchis si cu televizorul stins, niciun sunet nu se mai aude, decat cel al greierilor de afara ... si al inimii mele ce bate ca nebuna!
Ganditor si pe alocuri melancolic, incerc sa-mi amintesc cu ce te-am vazut ultima oara imbracata, ce parfum avea pielea ta, ce gust aveau buzele tale, ce culoare aveau ochii tai ... Trist ca nu esti langa mine, si foarte fericit ca esti numai a mea, incerc sa ma tarasc catre pat, singurul loc in care pot fi mai aproape de tine in noaptea asta . . . Aproape ajuns la pat, ultimele tale vorbe imi fulgera parca prin minte, si imi trezesc tot trupul ... "Te iubesc!". Ce dulce pot suna aceste cuvinte spuse de tine.
Intr-un tarziu, ajung la pat. Ma invelesc cu o cearsaful de sub mine, si strang perna sub capul meu ... sa fie mai moale! Nimic nu se mai poate intampla, e punctul pus zilei de azi, si e inceputul pus zilei de maine ... Deja trecutul nu ma mai intereseaza, deja prezentul e dat uitarii! Nu te mai iubesc deloc!(Sa nu credeti ca sunt vorbe spuse la despartire ... sunt cele mai frumoase ganduri pe care le poate avea un indragostit, caci vei vedea de ce!)Doar viitorul conteaza pentru mine, caci maine vreau sa ma indragostesc iar de tine ...
Abia astept sa ma farmeci iar cu zambetul tau, si sa imi furi inima cu glasul tau! Abia astept sa te strang in brate de parca ai fi fost parte din mine din totdeauna . . . Abia astept sa simt gustul buzelor tale! Oare cum o fi?
Noapte buna acum si pe curand iubita mea . . .

Un comentariu:

Anonim spunea...

Marturisesc...mi-au dat lacrimile cand am citit textul...Am simtit in fiecare cuvant idealismul din tine..Mi-as dori tare mult sa vorbim..undeva..candva..UIte adresa mea de mess:blanche_neige_bv@yahoo.com trebuie sa povestim...