sâmbătă, decembrie 29, 2007

Ultimul gand din 2oo7

Mi-e dor de tine... Ma gandesc cu teama ca 2007 o sa fie singurul an in care ai fost in viata mea... Si totusi privesc ca un visator la 2008... si tu ai ramas visul meu cel mai de pret. Acest mesaj nu e de ADIO, ci e de CE MAI FACI sau MI-E DOR DE TINE! M-ai invatat sa privesc viata ca un joc... Dar cand ai plecat, mi-ai luat si toate jucariile! Acum nu plang, caci stiu cum e sa te joci... si amintirea imi ajunge cat sa ma aline!

Oare ai fost doar un fulg de zapada pe buzele mele? Oare inima ta a fost a mea? Oare te mai gandesti la mine? Intrebari nascute din liniste... din tacere! Si totusi :) ... Te voi astepta mereu intr-un Colt de Rai, la umbra unui copac... zi de zi... an de an... viata de viata!!!

Stau in pat, cu fruntea spre tavan, si cu mana dreapta pe inima si cealalta sub cap... Parca te vad cum iti lasi trupul moale langa al meu... cum capul tau se lasa usor pe pieptul meu... cum se face liniste in camera si insusi timpul sta in loc. Ridici incet mana mea de pe inima mea, si-ti asezi urechea in locul mainii. Eu incet, imi trec mana prin parul tau matasos... :) ... E liniste, si totusi inteleg tot ce vrei sa-mi spui... Dau sa-ti ating chipul cu mana. Mi-era atat de dor de senzatia asta... Iti ridic capul, sa-ti vad ochisorii... Atunci te zaresc plangand, si totusi zambind... Dau sa te sarut, si dispari... Zambesc... si ma asez inapoi in pat, intins pe spate, cu capul spre tavan, si cu mana pe inima! Acesta e modul meu de a-mi aminti de tine :) ...

Eu m-am iertat pe mine... Sper ca si tu sa gasesti puterea sa ma ierti, dar fara sa ma uiti...

8 comentarii:

Anonim spunea...

interesant blog...imi place ce scrii...tot ce scrii vine din inima...putzini mai sunt kre gandesc asa k u..

Anonim spunea...

love this

Anonim spunea...

ceea ce scrii...pt unii pot insemna multe..:P

Anonim spunea...

Mai mult decat trist si totusi atat de puternic ... Iubirea doare de cele mai multe ori, insa absenta ei ... ne face sa nu avem vreun rost in a trai.

Anonim spunea...

a fost mai scurta decat ma asteptam, m-a lasat in vis si povestea se terminase, rescri o dar mai lunga

Anonim spunea...

mi-e dor de tine...si...te vreau langa mine...am nevoie de tine..si vreau ..sa iti fiu alaturi...vreau sa "calatorim" impreuna...te vreau pe tine.."SINGURUL"....

Anonim spunea...

Toate se petrec atat de repede, toate sunt date uitarii si lucrurile nu pot fi schimbate, doar amintirile le poti nascoci asa cum vrei tu, caci nimeni nu va sti cu adevarat cum a fost de fapt!
>Andreea<

Anonim spunea...

foarte romantic....ai o latura sensibila si foarte fragila, ceea ce scoate ce e mai bun din tine...FELICITARI!