marți, ianuarie 01, 2013

Rezolutie pentru 2013

Incep prin a va ura un an 2013 mai bun decat 2012, presarat cu cat mai multe momente frumoase. In general, in perioada asta, toata lumea isi pune cate o rezolutie pe care urmeaza sa o implineasca in anul ce abia a inceput. Tu ti-ai propus ceva?

Eu mi-am propus sa ma regasesc pe mine. Suna ciudat, dar de multi ani, simt ca nu mai sunt eu insumi. Parca ma adaptez mereu situatie, si de fiecare data, pierd cate un pic de mine. Acum simt ca am pierdut atat de mult, incat nu mai am nimic de dat. Cum poti sa iti doresti sa ai oameni in jurul tau, sau langa tine, cand nu ai ce sa le dai? (nu ma refer financiar desigur, ci spiritual)

Voi ce v-ati propus? Ce ati vrea sa faceti in 2013 astfel incat sa va fie mai bine?


9 comentarii:

ana spunea...

ce trist...sper sa te regaseti...

Wolfy spunea...

Si eu :) ... Tu ti-ai pus ceva rezolutii de anul nou ana?

mada spunea...

nu ai idee cat de mult ma bucur sa aflu ce rezolutie ti-ai pus!o sa reusesti!aminteste-ti ca sunt aici daca ai nevoie de ceva...

ana spunea...

nu, nici una...

Wolfy spunea...

:( pacat. Sigur gasesti ceva dar cred ca de fapt nu vrei sa-ti propui nimic maret pentru ca ti-e teama ca nu o sa se realizeze.
Sau poate n-ai nevoie de rezolutii :)

ana spunea...

ai dreptate! de fiecare data cand mi-am propus ceva pt noul an nu s=a realizat! asa ca,,,las sa vina totul de la sine ;)

Wolfy spunea...

Depinde de ce vrei sa fie. Dar de cele mai multe ori, lasatul de la sine nu aduce decat iluzii. Chiar daca seamana cu ce vrei, nu e niciodata ceea ce vrei.

Doreste-ti, si fa ceva, altfel nu se poate obtine ceva adevarat si de durata.

ana spunea...

eu i mi doresc si fac ceva ....ms pt sfaturile tale :)

Wolfy spunea...

Atunci e bine :)