marți, februarie 16, 2010

Un rucsac gol

Toata lumea stie cum arata un rucsac gol. Imagineaza-ti ca ai unul deschis in fata ta. Pune il el pe rand toate visele tale, toate dorintele tale, greutatile si implinirile, neajunsurile si suferintele, lacrimile si zambetele. S-a ingreunat? Un pic, dar nu de ajuns, caci mai e loc destul de mult. Pune acum cu grija, toti cei care iti umplu zilele, prieteni, colegi de servici, cunostiinte, din prezent dar si din trecut. Nu-ti face griji, incap toti, si inca mai ramane loc. Acum, pune-i pe toti cei pe care ii iubesti, sotii, soti, copii, bunici, parinti, toti cei care iti cunosc secretele, toti cei care iti impartasesc visele. Deja poti spune ca e toata lumea ta inauntru, nu? Aproape. Mai e loc de ceva. mai e loc pentru tine.

E incredibil cum toata lumea ta incape intr-un rucsac, nu? Dar uite ca e posibil. Acum ia rucsacul si pune-l in spate. Simti greutatea? Simti cum iti apasa pe umeri, cum te trage inapoi daca stai drept? Apleaca-te in fata un pic, si totul o sa fie bine. Morala? Nu te lasa tras inapoi de viata ta. Fii cu un varf de nas inaintea ei, si totul va fi bine.

5 comentarii:

Sonya spunea...

imi place, doar ca azi i-am dat liber zambetului meu si acum sunt putin trista:), trec maine din nou si poate atunci o sa am mai multa inspiratie:)

Wolfy spunea...

E bine ca stii de unde sa-l iei (zambetul). Mai tragic e cand fuge in lume, si nu vine decat noaptea in vizita in timp ce dormi...

Sonya spunea...

....sa sti Wolfy ca de azi, de azi incerc sa fiu cu un varf de nas inaintea tuturor, nu mai vreau sa ma ingreuneze nimic si nimeni, nici macar o zi ploioasa, azi, azi mi-am recapatat in intregime zambetul inapoi, si pana acum l-am avut, dar parca azi, azi zambesc din toata inima, ceva inauntrul meu s-a schimbat, ceva imi da putere si tot redeveni aceeasi zambareata care vrea sa vada lumea asta mohorata prin ochelari roz, stiu k viata nu-i ca in basme, dar stiu ca cu un zambet pe buze o poti face ca in basme.... un 1 Martie frumos:)

Anonim spunea...

Foarte frumos, ai o imaginatie foarte bogata.... apropo..am vazut si eu filmul cu rucsacul :-? "up in the air":P

Wolfy spunea...

da :p a fost